ABBA konsert 2022

Min bästa kompis är givetvis också ett stor fan av ABBA och hon fyller år samma dag som Anni-Frid, 15 November. Jag ska ge min bästa väninna en konsertbiljett till ABBA i London nästa år för oss två, så häftigt! För att förbereda mig så bra som möjligt beställde jag faktiskt hem en gopro för att kunna filma och minnas tillbaka på denna upplevelse. Detta kanske är sista gången de står på scen och då ska den dokumenteras. Jag har även börjat kolla upp vad jag ska ha för outfit under konserten. Under 70-talet var det populärt med stövlar som gick upp till låren, stickade mössor, paljetter, glitter och extremt mycket färg. Jag tror att deras scenkläder var en stor del av deras framgång, de var annorlunda och utmärkande. Gruppen tyckte att det var roligt och spännande att leka av sig med sina idéer och hitta det där speciella och de har även berättat att de aldrig känt sig obekväma i sina kläder de haft på scen. Om du är intresserad av att veta mer om dem rekommenderar jag verkligen att besöka ABBA: The museum i Stockholm.

En gopro på ett bord