ABBA-låtar i julshow

ABBA-låtar i en julshow

Nu är tiden mellan hägg och syrén här. Det sägs vara den vackraste tiden i vårt land. All grönska exploderar och naturen visar sig från sin vackraste sida. Är jag helt galen om jag säger att jag längtar till julen? Det finns en anledning och det är mitt behov att lyssna på ABBA-låtar. Självklart kan jag lyssna på ABBA-låtar precis när jag vill och även till sommarens fester passar de in. Jag pratar däremot nu om julens största händelse som kommer att vara en ABBA julshow.

Abba-hyllningsbandet Arrival kommer att vara på Slagthuset i Malmö under den kommande julen. Det kommer att vara en show utan dess like. Jag längtar mig galen! Arrival är det enda riktigt stora Abba-hyllningsbandet. Det speciella med dem är att många av musikerna turnerade med Abba under deras tid. Nu turnerar även Arrival över hela världen och det har de gjort sen de startade år 1995. De har bland annat gjort 42 turnéer i USA. 18 november är det premiär!