Alla fyra samlade!

Senast man kunde se hela ABBA-gänget synas tillsammans var för åtta år sen på biopremiären av ”Mamma Mia!” på Rival i Stockholm. Och den 20 januari i år var det dags igen på urpremiären av ”Mamma Mia! The Party” på Tyrol i Stockholm. Det är Björn Ulvaeus från som står bakom uppsättningen av ”Partyt”. Som man kunde vänta sig i såna här sammanhang så var det stjärnspäckat på premiären och den här gången gick alla fyra upp på scenen tillsammans. Tyvärr inte för att sjunga, vilket många av oss aldrig slutar hoppas på. Hela ABBA-gänget stod på scenen i 30 sekunder och tog emot publikens hyllningar. Varje gång de dyker upp såhär tillsammans är ett historiskt ögonblick. ABBA The Museum, som ligger bara en stenkast från Tyrol på Gröna Lund, har redan blivit en turistattraktion. Senast ABBA spelade på scen tillsammans var 1980. Tänk om de hade överraskat oss för en gångs skull och sjungit en enda låt tillsammans!

Fast, Agnetha var lite rolig när hon på röda mattan fick frågan om vad som skulle krävas för att få hela gänget att uppträda tillsammans på en scen. Då sa hon, fråga de andra. Och skrattade.

Jag fick i alla fall lite tröst genom att lyssna på en exklusiv intervju med Benny och Björn som gjordes i samband med världspremiären av ”Mamma Mia! The Party”.

alla 4 från ABBA på samma foto!