Björn Ulvaeus barn

Trots att jag ser mig själv som en expert på ABBA har jag inte speciellt stor koll på Björn Ulvaeus barn. Jag vet att han tillsammans med Agneta Fältskog har Linda och Christian. Dem har man ju sett i en del sammanhang och det finns information att finna om dem men Björn Ulvaeus barn tillsammans med Lena Källersjö har känts helt anonyma. På premiären av Mamma Mia visade Björn dock upp dottern Anna! Spännande! Tyvärr var jag inte inbjuden till premiären fast jag tycker att jag med mitt intresse och min kunskap om alla ABBAs forna medlemmar borde ha fått en inbjudan. Björns barn är:

1. Emma, född 1982.

2. Anna, född 1986, gift med Carl.

3. Linda, född 1973, hon har tre döttrar med fästmannen Jens Ekengren. Hon har spelat med i filmer och teveserier samt spelat in en skiva med sin mor Agneta Fältskog.

4. Christian, född 1977 har också sjungit in en skiva tillsammans med sin mor Agneta Fältskog. Är det någon av er som vet något mer om Björns barn får ni gärna tala om det för mig. Minsta lilla information som ifall de har husdjur, vad de jobbar med nu och liknande är av intresse.