Bra hjälp för företag

Har precis kommit hem efter att ha haft en härlig lunch med en väninna. Hon har en restaurang tillsammans med sin man och en kompis till honom och hon berättade att det går trögt för dem nu. Det gjorde mig verkligen ledsen att höra, de har haft restaurangen i flera år så jag hoppas de kan ha den tills det är dags för pension för dem i alla fall.

pengarHon berättade för mig att de tagit hjälp av ett företag som heter www.kwikspark.se. Om jag förstod det hela rätt så ska detta fungera ungefär som ett snabblånsföretag fast för företag. Det låter ju väldigt smidigt, eller hur? Vad jag har förstått på henne tidigare så är det väldigt svårt för små företag att få lån hos banker. Detta företaget verkade dock vara mycket mer flexibla. De behöver ju bara lite extra hjälp nu efter jul när folk inte tycker att de har några pengar att gå ut och äta för.

Jag kan inte mycket om företagsekonomi, men som hon förklarade det så var ju detta en fantastisk lösning.