Ett riktigt lyckopiller

Jag vill bara berätta att filmen Mamma Mia inte kan kallas för film, det är ett lyckopiller! Och man behöver inte vara lika galen i ABBA som jag för att tycka det. All kärlek och glädje i filmen gör så att man blir varm i hjärtat, och så blir man ju ännu gladare när man sjunger med i alla låtar. Jag var så klart på premiärkvällen av Mamma Mia Here I go Again, men första filmer kommer att förbli min favorit. Det är väl i och för sig inte ovanligt att uppföljaren inte blir lika bra som första filmen. Hur som helst, när jag vill muntra upp mig själv eller skämma bort mig själv så är det första Mamma Mia-filmen som jag sätter igång. Ikväll blir det tillsammans med ett glas vin i min splitter nya soffa som jag köpt på https://confidentliving.se/sv. Ha en trevlig kväll!

Rött vin som hälls i ett glas
Myser i soffan med TV och popcorn