Mitt liv med ABBA

Eftersom jag är så pass gammal som jag är så har ABBA och deras musik på något sätt följt mig genom livet. Jag kan bli nostalgisk när jag tänker på det, men det känns samtidigt lite skönt och jag tror att det finns många människor, runt om i världen också faktiskt, som känner likadant. Även om kidsen känner igen en och annan låt så tror jag att deras musik har betytt mer för min generation. Vad är det då som vi har fastnat för? Deras musik och texter är varken nattsvarta eller dramatiska som mycket av dagens musik ska vara och jag tror att det är det som har fått dem att vara tidlösa. De knyter inte an till en specifik tid eller stil utan du får skapa dina egna minnen till dem. Vare sig du är en mäklare i Hässleholm eller knegare i en fabrik så är dina känslor för ABBAs musik dina egna. De är inte övertolkade och däri ligger framgången.

Fyra medlemmar i ABBA