Ny inredning till kvällar med goda vänner

Åh vänner, jag vet inte vart jag ska ta vägen då jag är så himla förväntansfull. Den nya Mamma Mia-filmen är snart här och jag har väntat ända sedan 2008 då originalet gjordes. Jag fullkomligt älskar filmen och planerar att gå och se den på bio och införskaffa dvd:n för mysiga filmkvällar. På tal om kvällar hemmavid ska jag även skaffa en ny taklampa. Vardagsrummet behöver få sig ett uppsving och jag planerar både nya lampor och färgglada textilier. Då kan jag bjuda in mina vänner till mitt nyinredda rum för härliga kvällar med goda drinkar och musik. Jag har dock ett par vänner som tackat nej till de senaste inbjudningarna och en fågel viskade i mitt öra att det kan bero på att jag bara spelar ABBA-låtar. Jag kan för allt i världen inte förstå hur man inte kan gilla detta legendariska band?!

Tjej i vintage-glasögon
Soffbord i vardagsrummet