En eftermiddag på soffan

Det är kul hur hjärnan fungerar ibland, hur den svävar iväg och associerar fritt. Jag ska berätta vart min tog mig idag. Jag låg på soffan och lyssnade på ABBA (givetvis), så kom låten ”Money, money, money” i lurarna. Då började jag osökt att tänka på ekonomi, mer specifikt min privata ekonomi. Jag har länge funderat på att jag borde samla mina besparingar på ett och samma ställe. Det hade varit skönt att kunna prata med en och samma person om alla aspekter av min privatekonomi, någon som jag verkligen litar på. En vännina rekommenderade Söderberg & Partners, det kanske är något att kolla upp! Hon hade iallafall bara gott att säga om dem. Tänk vad en eftermiddag i soffan med bra musik i lurarna kan leda till, hjärnan är allt bra fascinerande. Får se vart den kan tänkas ta mig imorgon!