Anni-Frid Lyngstad till Torshälla

I mitt förra inlägg berättade jag om vad ABBA-Frida gör idag. Nu när jag sökte på nyheter om ABBA på nätet hittade jag information om ett framträdande som sker i Augusti. Tydligen ska Anni-Frid vara med i ett samtal tillsammans med torshällamusikern Gunnar Sandevärn. De ska prata om deras musikaliska minnen tillsammans och bli intervjuade. Det är mycket ovanligt att ABBA-Frida ställer upp på intervjuer eller framträdanden, så det här känns som ett måste. Det är nästan 60 mil till Torshälla från Örnsköldsvik, men jag pratade med Lina om det och hon tycker inte att jag ska missa detta ögonblick. Hon har lovat att åka med mig och det känns helt underbart. Hon är så snäll mot mig och duktig på allt hon förtar sig. visste ni att hon är utbildad socionom? Det passar henne perfekt, hon är så bra på att hjälpa. Jag hittade en bra länk till lediga jobb socionom som jag måste tipsa henne om. Nu måste jag fundera ut vad jag ska ha på mig på Anni-Frids framträdande!

Anni-Frid Lyngstad och Gunnar Sandevärn Trio